آیا میدانید بیش از ۷۰٪ از مردم قبل از تصمیم گیری برای خرید یا بازدید از شرکت، ابتدا در وب تحقیق میکنند؟
اگر سایتی ندارید ، مردم نمیتوانند درباره شرکت شما تحقیق کنند و تعیین کنند که آیا شما مناسب نیازهای آنها هستید یا خیر.
چرا به وب سایت احتیاج دارید: ۴ دلیل قانع کننده
اگر یک وب سایت برای تجارت خود ندارید ، احتمالاً از خودتان سؤال کردهاید: آیا به وب سایت نیاز دارم؟ اگرچه ممکن است به نظر برسد که شرکت شما بدون داشتن یک وبسایت پیشرفت میکند ولی دلایل زیادی برای داشتن وب سایت وجود دارد.
بیایید به چهار دلیل برای ایجاد یک وب سایت برای کسب و کار خود نگاه کنیم:
۱. مردم انتظار دارند که شما یک وبسایت داشته باشید
اگر به دنبال ساده ترین جواب این سؤال هستید ، “آیا به وب سایت احتیاج دارم؟” باید بگم که مردم انتظار دارند که شما یک بسایت برا کسب و کارتان داشته باشید. با رشد عصر دیجیتال و توانایی یافتن اطلاعات به صورت آنلاین ، مردم فرض میکنند که اطلاعات کسب و کار شما نیز بصورت آنلاین موجود هست.
مخاطبان شما انتظار دارند که شما حضور آنلاین داشته باشید ، و فقط حضور داشتن در شبکههای اجتماعی برای آنها قابل قبول نیست.
اگر شخصی کسب و کار شما را جستجو کرد ، انتظار دارد سایت شما را در نتایج جستجو پیدا کند. بدون وب سایت ، مردم شرکت شما را غیر حرفهای و غیر قابل اعتماد میدانند و احساس راحتی نمیکنند که مشتری شما شوند.
بنابراین ، اگر سؤال می کنید، “آیا برای کسب و کار خود به وب سایت احتیاج دارم؟” پاسخ بله است. شما به یک وب سایت نیاز دارید زیرا بازار هدف شما از شما انتظار دارد که یک وبسایت داشته باشید تا بتوانند در مورد شرکت شما اطلاعات کسب کنند.
۲. مردم بصورت آنلاین به جستجوی کسب وکار شما می پردازند
تصور کنید که دو دوست با نام امیر و حمید با هم صحبت میکنند. امیر در مورد کسب و کار شما به حمید اطلاعات میدهد و کسب و کار شما را تعریف میکند.
وقتی حمید به خانه بازگشت ، تصمیم می گیرد کسب و کار شما را در اینترنت جستجو کند تا اطلاعات بیشتری کسب کند. وقتی او نام شرکت شما را جستجو می کند ، نمی تواند یک وب سایت پیدا کند. او به دوستش امیر اعتماد دارد ، اما به این دلیل که نمی تواند سایت شما را برای کسب اطلاعات بیشتر درباره کسب و کار شما پیدا کند ، شک دارد.
این سناریو برای شرکتها و کسب و کار که وب سایت ندارند وجود دارد. برای کسب و کار خود به یک وب سایت نیاز دارید زیرا افراد به صورت آنلاین شغل شما را جستجو می کنند.
این که دوست شما را به شما توصیه کند یا از موقعیت مکانی شما عبور کند ، مردم برای کسب اطلاعات بیشتر شرکت شما را جستجو می کنند. بدون وب سایت ، این مشتریان بالقوه نمی توانند اطلاعات ارزشمندی کسب کنند ، و در نتیجه ، از کسب و کار شما بازدید نمی کنند.
این واقعیت را هم در نظر بگیرید: ۹۳٪ از تجربیات آنلاین با موتور جستجو شروع می شوند.
کسب و کارشما به یک وب سایت برای نام تجاری خود نیاز دارید تا مردم هر اطلاعاتی که در مورد کسب و کار شما را لازم دارند از طریق وبسایتان بدست آورند.
۳. مردم میخواهند سریع به جواب سوالهایشان برسند
یکی از مهمترین دلایل داشتن یک وب سایت این است که مشتریان شما اطلاعات را سریع می خواهد.
شما هنگام ارائه اطلاعات در سایت خود ، شرکت خود را از پاسخگویی به سوالات اساسی نجات می دهید. یک وب سایت شما را از پاسخ دادن به سؤالات اساسی و تکراری اغلب کاربران نجات میدهد.
وقتی در ساخت وب سایت سرمایه گذاری می کنید ، فرصتی ایجاد میکنید تا کلیه اطلاعات ضروری را در یک مکان ارائه دهید.
شما باید حداقل اطلاعاتی مانند زیر رو در سایتتان قرار دهید:
- ساعات کاری
- فرصت ویژه یا محصولات ویژه
- محصولات و خدمات
- نحوه ارسال محصولات
- قیمت
- محل کاری
- پیشینه شرکت
- اطلاعات تماس
شما باید سوالاتی که بیشتر کاربران از شما میپرسند را در وبسایتتان بصورت کامل جواب دهید. داشتن یک وب سایت به شما امکان می دهد تا اطلاعات ضروری را به سرعت در اختیار مخاطبان خود قرار دهید، که باعث می شود زمان بیشتری برای شما فراهم شود تا انرژی خود را بر روی کار خود و پاسخ به سؤالات پیچیده تر متمرکز کنید.
۴. مردم کسب و کار شما را با رقابت شما میبینند
آیا می دانید چه کسی این سؤال را نمی پرسد ، “آیا برای تجارت خود به وب سایت احتیاج دارم؟” رقبای شما – زیرا آنها قبلاً یک وب سایت برای کسب و کارشان ایجاد کردهاند.
اگر می خواهید رقابت کنید ، به یک وب سایت نیاز دارید. رقابت شما یکی از مهمترین دلایل داشتن سایت است. بدون وب سایت برای کسب و کار خود، افرادی که به صورت آنلاین جستجو میکنند ، به جای شما، شرکت رقیب شما را پیدا و بازدید میکنند
اگر می خواهید در رقابت با رقبای خود بمانید ، باید در ساخت یک وب سایت برای کسب و کار خود سرمایه گذاری کنید. این به شما کمک می کند تا حضور آنلاین را بین شرکتهای رقیب برقرار کنید و از طرفی به جای رقابت منجر به سازماندهی کسب و کار خود شوید.
منبع: www.webfx.com